As seen on Mingguan Wanita like us on facebook

 
PROMO
Inilah bisnes UTAMA saya masakini yang terbukti sangat meyakinkan.
Saya jemput anda bersama2. Peluang ini tidak harus dilepaskan.
maklumat lanjut sila klik http://toneexcellent.com
Handphone Jadi Duit !





badge besar
Anda mungkin baru mula terfikir untuk menjana pendapatan secara sepenuh atau separuh masa melalui INTERNET.
Anda mungkin telah menyertai sesuatu program perniagaan MLM tetapi tidak ke mana sudahnya. Modal hangus untung sifar. Kalau pun dapat sedikit komisyen, habis juga akhirnya di jalanan buat isi minyak kereta dan belanja prospek.
Anda mungkin memiliki produk sendiri yang terbukti sangat bagus dan berkesan namun jualannya terhad kepada rakan2 dan jiran tetangga sahaja. Tidak mampu menembusi pasaran local apatah lagi pasaran global.
Anda mungkin telah cuba membuat website perniagaan sendiri tetapi masih tak juga siap2 sampai ke hari ini.
Anda mungkin telah cuba membuat Fanpage di facebook untuk mempromosi produk anda namun sambutan masih dingin.
Anda mungkin juga telah membelanjakan sejumlah wang yang besar untuk promosi namun jualan tetap tak meningkat.
Anda mungkin telah habiskan beribu2 ringgit untuk mengupah webmaster membina website yang canggih tetapi hasil jualan masih tetap ciput. Upah yang dikenakan oleh webmaster pula terlalu mahal dan berterusan. Aduh... sakit
Anda mungkin memiliki produk yang sangat menjadi keperluan manusia seperti makanan kesihatan, jus kesihatan, formula susu kolostrum, pad herba, diet formula malahan produk makanan & minuman seperti cake, pastry, confectionary,jus delima, jus acaiberry, jus manggis, jus seribu satu macam jus tetapi sale tak jalan2... walau anda dah cuba pelbagai cara sendiri.
Anda mungkin telah menghabiskan puluhan ribu ringgit membayar kursus2 motivasi yang dikendalikan oleh jutawan2 hebat dan "GAH SATU MALAYA" namun bisnes anda masih tetap juga hampeh! Anda makin lemas dan rimas. Duit habis hati sakit. Kasihan impian nak jadi kaya tapi sebaliknya terus kayap.....
Jika anda terkena tempias dari catatan saya di atas ini...... maka anda perlu saya bantu. Anda berhak mendapat bantuan dan pembelaan dari seorang INTERNET MARKETER tulin yang menawarkan khidmat tanpa mengira sangat soal UPAH dan GANJARAN kewangan seperti kebanyakan nama2 besar yang lain. " Jika anda boleh dapat sejumlah ilmu dan kecekapan (skill) melalui PERSONAL COACHING dengan HANYA membayar RM300.... mengapa bayar RM3000, RM5000 malahan RM10000 untuk "benda" yang sama? " Fikir2kan sebelum anda terlanjur lebih jauh.....




Akademi Website BWS
Menawarkan Kursus 1 Hari Merangkumi
1. Kaedah membina sebuah Website untuk tujuan bisnes.
2. Kaedah membina Fanpage untuk tujuan bisnes.
3. Kaedah mengintegrasikan Website ke dalam Fanpage.
4. Kaedah Promosi di Facebook sehingga bisnes meletop!!

Di Mana Kursus Ini?

Alamat Kursus
No A35, Jalan Bukit Bayu A1
Bukit Bayu 08000 Sungai Petani
Kedah DA

Siapa yang mengajar?
Seorang Mentor & Internet Marketer berpengalaman (Abg Chob)
(
Klik untuk kenali beliau lebih lanjut)


abg chob














Mengapa Pilih Kursus Ini?
Inilah satu2nya kursus paling berkesan dan sesuai untuk setiap golongan peserta kerana pendekatannya adalah secara PERSONAL COACHING dalam kumpulan maksima HANYA 4 orang peserta SAHAJA.
Kursus padat dan lengkap berdasarkan PENGALAMAN & REKOD PENCAPAIAN PERIBADI SEBENAR. Penekanan difokus kepada CARA MENCIPTA kejayaan BUKANNYA sekadar berkongsi cerita2 kejayaan.
Kursus dipadatkan kepada HANYA 1 HARI sahaja. Anda yang datang dari jauh pun boleh pulang pada hari yang sama selepas kursus.
Kursus ini telah terbukti sangat berkesan dan telah berjaya melahirkan ramai usahawan online yang sangat berjaya. Anda boleh lihat Testimoni Kursus di bawah.
Yuran kursus yang RENDAH. Namun tiada sebarang jaminan yang harga ini akan bertahan selamanya....

Peralatan Kursus?
Bawa sebuah laptop dan tetikus yang berfungsi baik.

Bila Kursus Ini Diadakan?
Setiap hari kecuali Rabu & Jumaat.
Bilangan peserta setiap sessi dihadkan kepada  "HANYA 4 Orang"

Kursus SATU HARI PADAT ini telah bermula sejak 2009.




Berapa Yuran Kursus?
Yuran luarbiasa rendah hanya RM490
Harga mungkin akan dinaikkan kepada RM1000 selepas bulan Jun 2014

Tempahan boleh dibuat mulai sekarang!

Bank-in RM490 ke Maybank
Acc no: 557447500567 (Premium Webskills Training Services)
& SMS <Nama Penuh Peserta / Tarikh Kursus> ke 017-4769953

Penginapan?
Banyak pilihan hotel dan homestay berdekatan lokasi kursus.


AMANPURA HOTEL
427, Jalan Kolam Air, 08000 Sungai Petani,
Kedah, Malaysia
TEL : 04-4213411 / 12 / 13
FAX : 04-4212423

D'BAYU HOMESTAY
019-5937034

D'TUAH HOMESTAY
019-4001076

HOTEL EL-ZAHRA
Untuk keterangan lanjut dan tempahan, sila hubungi:
Tel : 04-4240653
Fax: 04-4259131
Email: elzahraa_inn@yahoo.com
HOMESTAY SULHA SG PETANI
625, Lorong Kuda Kepang 1,
Taman Ria Jaya,
08000 Sungai Petani,
Kedah.

No 1, Lorong Jati 44C,
Taman Bandar Baru,
Sg Lalang, Sg Petani,
Kedah.

Contact
Suhaimi - 0194406602
Azizah - 0134466603

Email - homestaysulha@yahoo.com
http://homestaysulha.blogspot.com




Selamat Datang ke Akademi Website BWS.
"Medan Pembelajaran Sepanjang Hayat"
Untuk maklumat lanjut sila hubungi 017-4769953 dan
boleh bercakap terus dengan saya sendiri (Abg Chob)


Anda boleh teruskan bacaan....
Saya tidak mengiklan di TV3 @ TV9 sebab kosnya mahal.
Lagipun saya bukan mengumpul kekayaan melalui seminar dan kursus. Saya adalah seorang...
REAL INTERNET MARKETER...

training in progress

satisfation guaranteed, jaminan kepuasan maksimaSaya bercakap dari pengalaman sendiri, bukan sekadar berteori  @ bercerita ikut buku @ e-book. Saya suka berkongsi ilmu dengan mereka yang serius mahuimengubah kehidupan yang susah kepada senang dan bebas hutang bermula dengan modal yang kecil dan sedikit ilmu yang akan saya kongsi berdasarkan 100% pengalaman pahit getir yang pernah saya lalui sendiri. Terbukti ! kesusahan pada peringkat awal yang yang terlah saya tempuhi sangat2 berbaloi apabila ilmu ini telah berjaya mengubah landskap kehidupan saya sendiri.  Sekarang saya sudah bersedia untuk berkongsi rahsia kejayaan saya sendiri dengan anda yang bernasib baik iaitu mereka yang memilih untuk hadir dan berjumpa dengan saya secara bersemuka.Ini adalah sesi perkongsian hati ke hati...... kerana "HANYA ORANG YANG PERNAH ALAMI HIDUP SUSAH akan FAHAM PERASAAN ORANG SUSAH"  Tidak sia2 anda memilih untuk hadir kursus ini... Saya akan memastikan anda mampu membina dan mentadbir sendiri website perniagaan idaman anda dalam masa beberapa jam sahaja! Melalui sesi Personal Coaching yang hebat dan dipermudahkan . Sekembalinya anda dari kursus ini anda telah menjadi seorang web admin yang baik.  "SALAM KEJAYAAN" -- Ikhlas dari Abg Chob 0174769953
P/S:  Jangan buang masa untuk cuba mencari kursus seperti ini di KL atau di mana2 saja... memang TIDAK ADA...


Siapa cakap usia jadi sekatan? Siapa cakap kesihatan jadi penghalang? Cuba dengar suara hati Pak Cik Nordin dari KL yang masih lemah  dan pernah terbaring selama lebih setahun akibat serangan jantung (stroke). Mengapa beliau sanggup bertongkat ke Padang Serai? Mengapa Padang Serai? Sedangkan beliau tinggal di Gombak? Bukankah di KL ada segala2nya...mengapa beliau cari Abg Chob? Mungkin ada kelainannya di sini.  Yang "NAMPAK" pasti akan hadir walau terpaksa bersusah payah. Jika hendak... seribu daya.


Apa kata Networking Legend Khairolr
Masukkan Nama & Email anda
Terus klik butang Hantar Tutorial

Name
Email
Email Marketing by TrafficWave.net


Cuba KLIK untuk lihat contoh website yang akan kita bina dalam kursus ini.
Lihat Video di bawah & dengar apa kata Ardee dari Kota Marudu sabah.


Testimoni2 Dari Bekas Peserta

usahawan forex bekas peserta bengkel website abg chob di padang seraiAssalamualaikum Cikgu,


Harap cikgu sihat hendaknya.Saya ingin mengucapkan setinggi2 penghargaan kepada cikgu & team sebab telah memberi tunjuk ajar dengan penuh kesungguhan kepada saya. Bermula dari tahun 2009, saya telah mengikuti kelas cikgu di Padang Serai yang mana ketika itu kelas dijalankan seperti yang cikgu paparkan dalam website cikgu.Tiada meja dan saya serta rakan2 hanya duduk di atas lantai saja. Pada saya,itu lansung tidak menjadi masalah kerana yang penting adalah ilmu yang disampaikan.
Secara jujurnya, saya agak samar2 untuk memahami apa yg cikgu ajar ketika itu. Maklumlah saya ni seorang yang tidak mahir lansung mengenai IT dan itulah kali pertama saya belajar cara2 nak bina web.
Alhamdulillah,berkat tunjuk ajar dari cikgu,saya telah berjaya menghasilkan web saya sendiri. 3 tahun sebelum ni saya hanya menggunakan blog saja untuk menyampaikan info mengenai forex kepada umum. Sekarang saya telah mempunyai web yang agak user friendly yang lebih mudah digunakan oleh pelawat berbanding laman blog.TUJUAN SAYA HANYA SATU iaitu mesej yang disampaikan dalam web adalah jelas dan memudahkan pelawat untuk mendapatkan info yang berguna.
Yang membuatkan saya terharu,cikgu sanggup meluangkan masa berjam2 untuk memberi tunjuk ajar semula untuk saya refresh apa yg telah diajarkan pada tahun 2009.Maknanya dengan hanya sekali ke kelas dan sekali perjumpaan personal dengan cikgu sudah membuatkan saya faham dan jelas tentang web. TERBUKTI..tiada yang mustahil dalam dunia ini.. saya yang buta IT pon boleh bina web sendiri dgn bantuan cikgu.Yang penting kena ada minat.
Saya pun tak tau nak cakap apa lagi....tapi secara ringkasnya saya sangat2 berterima kasih di atas tunjuk ajar cikgu.Apa yg cikgu ajarkan sangat memberikan manfaat kepada saya dan rakan2 lain. Saya pasti akan rekomen kpd kwn2 yang berminat utk belajar dgn cikgu. Saya doakan semoga cikgu dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki dari Allah s.w.t. TERIMA KASIH CIKGU...

dari, NAZRI

Wangsa Maju, KL
www.pelajariforex.com


usahawan cetak t-shirt di negeri sembilanMohd Arif Ismail to me
show details 11:19 PM
Assalamualaikum.

Abang Chop, Saya dah tak tahannnn.... Semua yang abg Chop ajar tentang website dah saya buat, Website saya walau pun tak secantik mana, dah ramai orang lawati, Saya dah tak tahannnn....., ramai sangat nak belajar "cetak duit" ni. Tempahan pun datang bertimbun-timbun dan sekarang saya terpaksa buka satu lagi kilang, semuanya gara-gara web yang abang Chop ajar. Maafkan saya kerana saya anggap abang Chop umpama bomoh..... BOMOH ni kalau dah handal, duduk cerok mana pun orang akan cari. Macam abng Choplah. Saya umpama telah berjumpa dengan bomoh PELARIS. Syukur alhamdulillah... Kalau nak belajar cetak duit, call saya 016-6632700.

Terima Kasih abang Chop.
Jasamu tetap di kenang.


Bekas peserta bengkel saya
yang telah jadi jutawan... TAHNIAH !


usahawan vemma wanita paling berjaya di kedah
Pn Siti Fadilah
Apabila anda memiliki ilmu membina website dan marketing yang betul dan lengkap,  usahaniaga yang anda jalankan di Intrernet akan jadi lebih mudah dan  peluang berjaya lebih cerah...

Bestwebskill.com Berpengalaman Menganjurkan Kursus Bina Webniaga Sejak 2009
Siapa yang tidak kenal dengan wajah ini?
Seorang lagi Senior Alumni Bestwebskill.com (2009)
Usahawan Online Wanita paling berjaya.

http://www.facebook.com/adilla.zakariah

Lokasi Kursus.
No A35, Jalan Bukit Bayu A1, 
Banglo Bukit Bayu 
08000 Sg Petani KEDAH.

peta lokasi bengkel website padang serai


Peringatan.
*Kursus ini tidak menjamin hidup anda boleh berubah tetapi saya berani jamin yang hidup anda tidak akan berubah jika anda tidak ada Mentor, Ilmu & Strategi Pemasaran yang betul, Kuasa Tindakan dan Keinginan untuk merubahnya! Saya hanya boleh kongsi ilmu dengan mereka yang mempunyai keinginan dan kemahuan untuk bertindak! Di mana ada kemahuan, di situ pasti ada jalan!

Daftar Kursus
Daftar sekarang & Pastikan hadir! Hidup anda adalah pilihan anda!
Jangan malas kerana orang malas tidak ada future & penyakit malas tidak ada ubatnya.
abg chob mentor kursus bina website yang sangat berpengalaman

Ya, Abg Chob!

Saya mahu sertai bengkel 1 on 1 anjuran anda
untuk mendapatkan kesan maksima dari  kursus ini.
Saya faham bahawa ini adalah PELUANG YANG SANGAT BAIK
yang saya tidak akan jumpa di tempat lain. 
Sudah tentu saya tidak akan lepaskan begitu sahaja .

satisfation guaranteed, jaminan kepuasan maksima

Anda tidak perlu berfikir panjang lagi,

Buat keputusan PANTAS dalam hal sebegini menunjukkan anda BIJAK !


Daftar Sekarang!

Bank-in ke Akaun Maybank
557447500567
Premium Webskills Training Services
RM490


Klik pada logo Maybank dan buat
bayaran secara online.

logo maybank bayar di sini
KLIK
Call Abg Chob : 0174769953


Peserta juga boleh membayar menerusi mana2 sistem perbankan
pilihan sendiri dari senarai bank-bank di bawah samada
melalui perbankan online, bayar di kaunter bank atau
bayar melalui mesin deposit tunai.


bagaimana membuat belian onlian


*Sila SMS butir2 bayaran anda ke h/p: 017-4769953
Kursus Bina Website, belajar bisnes online loakasi padang serai kedah














Kaedah Belajar Secara Professional, Mudah, Pantas & Padat

Siapa Perlu Hadiri Kursus Bina Perniagaan Online?
1.  Mereka Yang Mempunyai Perniagaan Sendiri.
2.  Peniaga Kecil & Sederhana.
3.  Pengilang/ Pengeluar Produk.
4.  Kakitangan kerajaan dan swasta yang mahu membina sumber pendapatan kedua.
5.  Pesara kerajaan dan swasta yang ingin menceburi bidang perniagaan.
6.  Pengurus Agensi Atau Perunding Insurans/ Takaful/ Unit Amanah.
7.  Anda Yang Terlibat Dengan Networking/ MLM.
8.  Usahawan online yang sedang mengusahakan perniagaan secara online tetapi belum betul2 berjaya.
Sudah2lah tu....
Anda mungkin pernah mencurahkan ribuan ringgit untuk mengahdiri seminar2 besar. Sebaik pulang dari seminar semangat anda memang berapi2 kerana speakernya hebat 'membakar'. Selang sehari dua @ seminggu dua anda kembali sejuk. Bila mahu mulakan bisnes, anda jadi sangkut.... anda blackout! Mengapa? Sebab anda tidak ditunjukkan secara langkah demi langkah di mana dan bagaimana cara yg betul anda patut bermula. Akhirnya WALHASIL BALEK ASAL... anda tak dapat apa2. Namun yang pastinya anda kehilangan wang ringgit yang bukan sedikit. Salah siapa? Salah penganjur? TIDAK... Anda diberikan pilihan & anda sendiri yang pilih! Tidak hairanlah mengapa ada sebilangan dari bekas peserta yang pernah menghadiri seminar yang besar2 dan mahal2 telah beralih kembali kepada Kursus Bina Website & Perniagaan Online yang saya anjurkan secara kecil2an (Small Group Personal Coaching) di KEDAH. Dengan sedikit ilmu yang saya miliki bila diadunkan dengan kaedah praktik latih tubi dalam kumpulan kecil secara berfokus... Alhamdulillah ramai juga yang telah mampu mengukir senyuman apabila hasrat untuk memiliki sebuah perniagaan secara online di Internet akhirnya tercapai. Walau pun belum bergelar jutawan, namun setidak2nya mereka sudah pun bermula. Sebagai seorang mentor, kejayaan peserta2 kursus ini sangat memberi kepuasan peribadi kepada saya. Cuba lihat sebahagian testimoni ini. KLIK
Kursus Bina Perniagaan Online
Pakej TERBAIK !


  Domain Percuma!
  Hosting Percuma!
  Template Percuma!
  Autoresponder Percuma!
  Website Percuma!
  Web professional
Tanpa mengurangkan sedikitpun kandungan kursus yang asal.
Kini saya temui kaedah membina perniagaan online secara lebih professional, pantas dan terjamin mampu dikuasai oleh sesiapa saja walaupun mereka yang tidak mahir IT.

  Tak perlu Kompozer/FileZilla
TIDAK PERLU  lagi masa yang terlalu panjang untuk menguasai HTML editor (KOMPOZER) dan FTP client (FILEZILLA)/

  Beratus2 template percuma untuk dipilih
Template dah tersedia, cuma buat pilihan saja mana yang sesuai dengan tema perniagaan anda. Masa untuk kerja2 designing telah dapat dijimatkan dengan begitu ketara sekali.

  Hanya perlu capaian Internet (ONLINE)
Hanya dengan menekan satu butang PUBLISH ! website perniagaan anda sudah sedia untuk di lihat oleh pelanggan anda di seluruh pelusuk tanahair malahan melangkaui batasan geografi hingga ke seluruh dunia. Anda bayangkan hasilnya!!
Contoh Website yang akan kita hasilkan. Sila KLIK ! 
Percayakah anda bahawa dalam tempoh sehari sahaja anda sudah mampu membina website yang kemas, berkualiti premium serta kelihatan professional seperti yang anda baru lihat sebentar tadi?

Percayakah anda bahawa saya sanggup berkongsi ilmu yang halus ini bersama anda di bengkel saya dengan bayaran yang sangat TIDAK MASUK AKAL?
HANYA RM490 ! bagi setiap peserta. Kursus 1 hari. Ulangkaji di hari kedua adalah PERCUMA jika anda memilih untuk stay-on utk 2 hari.

Ya! biarlah orang lain kenakan bayaran sehingga ribuan ringgit namun saya tetap berpegang kepada prinsip perkongsian ilmu dan perkongsian rahsia kekayaan INTERNET. Saya ingin share knowledge dengan seberapa ramai orang di luar sana pada kadar yuran yang mampu bayar. Namun pilihan di tangan anda...... Terpulanglah!

Fakta Kursus Bina Perniagaan Online.
Telah membantu ramai peserta daripada kalangan usahawan2 kecil dan sederhana, doktor, peguam, jurutera, pensyarah, pegawai kerajaan dan swasta termasuk kalangan pesara, untuk memahami rahsia & strategi membina perniagaan yang mencapai 6 perkara penting:-
1. Meningkatkan ramai pelanggan baru dalam masa yang singkat dalam masa kurang dari 7-hari.
2. Meningkatkan jumlah jualan lebih 300% atau 3 kali ganda dalam masa yang singkat.
3. Meningkatkan tahap keuntungan syarikat/ perniagaan yang sedang diusahakan sekarang.
4. Membuatkan perniagaan anda dikenali dan dapat dicari dengan mudah oleh bakal pelanggan.
5. Membuatkan pelanggan sentiasa mahukan produk atau servis yang diberikan.
6. Dapat menembusi pasaran baru dengan mudah dan pantas.
Apa Yang Anda Akan Pelajari Nanti?
1. Bagaimana Untuk Meningkatkan Jualan & Pendapatan Anda Secara Mendadak Sehingga Lebih 300%.
2. Bagaimana Untuk Menarik "Ramai Gila" Pelanggan Mencari Anda Untuk Mendapatkan Produk Atau Perkhidmatan Anda.
3. Mengenalpasti Apa Yang Anda Perlukan Untuk Membina Perniagaan Yang Berjaya.
4. Strategi-strategi Pemasaran atau Pengiklanan Yang Tidak Pernah Gagal (Melainkan Anda Yang Tidak Buat).
5. Menguasai Ilmu & Sistem Yang Berjaya Yang Diperlukan Untuk Membina Perniagaan Yang Berjaya.
6. Teknik P.O.W.E.R bagaimana mengautomasikan perniagaan online anda untuk melakukan jualan besar!


Kaedah Pengajaran?
1. Anda akan diperkenalkan kepada sistem CMS (Content Management Syatem) di mana proses membina website dipermudahkan (simplified) sehingga mampu dikuasai oleh orang2 biasa yang tidak memiliki sebarang pengetahuan teknikal. Oleh itu tempoh masa membina website dapat dipendekkan manakala Website yang terhasil pula amat menarik dan kelihatan sangat professional dan presentable.

2. Bimbingan secara personal dan bersifat hands-on practical. Setiap peserta dilatih secara 1 on 1 oleh mentor berpengalaman. Bilangan peserta pula dihadkan kepada satu kumpulan kecil terdiri dari hanya 2 @ 3 orang peserta sahaja bagi setiap sesi pengajaran. Kaedah ini telah terbukti sangat berkesan dan memberi impak besar kepada setiap peserta. Itulah sebab utama yang menjadikan KURSUS ini pilihan No-1 di Malaysia. Tambahan pula YURAN KURSUS yang teramat rendah dan sukar dipercayai jika dibandingkan dengan kursus2 yg dianjurkan di tempat2 lain. Cuba anda bandingkan! Sangat jelas bahawa kursus ini bukan bertujuan untuk mendapat keuntungan kewangan semata2 tapi lebih kepada perkongsian ilmu dan kemahiran.


Siapa Yang Pernah Hadir?
Peniaga tudung online. kedai kek, pencetak t-shirt, pengusaha kerepek, keropok, tempei, pengusaha percetakan, pensyarah, doktor, guru sekolah, pemilik agensi pelancungan, usahawan MLM, pengeluar produk kecantikan, pemilik salun, pekerja kilang, jurutera awam, professor, kakitagan awam & swasta, bekas pekerja swasta dan pesara kerajaan, pesara tentera, bekas pegawai tinggi tentera, pemilik tadika, pemilik pusat asuhan, pemilik homestay dan hotel dan banyak lagi. 

Peralatan & Persediaan
Bawa laptop sendiri
Penginapan sendiri (Jika anda ingin stay melebihi 1 hari)
Makan & minum tanggungan sendiri

Cara Membuat Tempahan Tarikh Kursus

Call saya 017-4769953
Kursus ini saya kendalikan SETIAP HARI kecuali hari Rabu &  Jumaat.Kekosongan ruang tertakluk kepada bilangan peserta yng telah mendaftar.

Saya hanya menerima maksima 4 orang peserta sahaja pada satu2 sesi pembelajaran. Oleh itu anda perlu buat semakan kekosongan dengan terus menelefon saya atau sms ke 017- 4769953. Jika ada kekosongan pada tarikh yang anda pilih maka bolehlah anda terus membuat pembayaran ke akaun Maybank 557447500567 (Premium Webskills Training Services) dan muktamadkan kehadiran anda.
Apa Kemahiran Anda Dapat ?
1. Anda mampu membina sendiri sebuah website yang menepati syarat sebuah website jualan yang baik dan berkesan.
- memiliki template yang menarik dan mengancam
- memperagakan gambar2 produk dengan tersusun.
- memasukkan video2 sokongan dan video2 penerangan produk.
- memasukkan slide show yang menarik dan catchy!
- meletakkan harga produk dengan tersusun
- memasukkan butang bayaran melalui online banking.
- meletakkan Ad-to-Cart button melalui PayPal
- memasang Borang Pegesahan Bayaran

2. Anda berpeluang membina FANPAGE bisnes yang baik dan menepati syarat2 sebuah platform perniagaan online di Facebook.
- cara create Fanpage
- cara memasang Static Iframe Tab
- cara menetapkan destination page untuk Fans
- cara menetapkan destination page utk Non-fans

3. Cara mengiklan di Facebook.
- cara join GROUPS secara pantas.
- cara meletakkan posts di wall groups secara auto.
- cara memilih destination URL yg boleh menambahkan LIKE secara pantas apabila melakukan post di wall sendiri atau wall GROUPS.

Jadual Kursus (Sepanjang Tahun 2013)
Kursus dikendalikan setiap hari (kecuali Rabu & Jumaat) tertakluk kepada kekosongan ruang yang terhad. Hanya 4 peserta diterima pada satu2 sesi berdasarkan first come first serve basis. JANGAN TUNGGU LAGI !

Isnin (9 am - 5 pm) - 1 hari
Selasa (9 am - 5 pm) - 1 hari
Khamis (9 am - 5 pm) - 1 hari
Sabtu (9 am - 5 pm) - 1 hari
Ahad (9 am - 5 pm) - 1 hari

Tempah Sekarang !
Call: 0174769953


Cara Mendaftar Kursus
1. Buat bayaran melalui M2U atau bank-in RM490 ke akaun Maybank 557447500567

2. SMS butiran bayaran ke hp 0174769953 atau call terus bercakap terus dengan Mentor anda (Abg Chob).
*Jika quota 4 peserta telah penuh, anda boleh memilih hari berikutnya.
*Hanya pendaftaran/tempahan yang disertakan dengan bukti bayaran RM490 sahaja dianggap sah dan muktamad. Tempahan secara lisan tidak diterima.


Pertanyaan?
Call: Abg Chob 0174769953



Dalam perniagaan online, bukan seperti menduduki peperiksaan, anda meniru anda bersalah!
Konsepnya terbalik. Anda wajib meniru cara orang yang telah terbukti berjaya.
Anda Pandai Meniru? Anda Cepat Berjaya!

Abg Chob berkongsi rahsia melalui PENGALAMAN sendiri bagaimana beliau telah berjaya menghasilkan beratus2 ribu RM hanya dari keselesaan rumah tanpa tekanan tanpa kongkongan sesiapa. Beliau dapat melihat anak2 membesar di depan mata tanpa terikat kepada jadual kerja yang ketat. Anda juga boleh alami suasana kerja yang cukup santai dan membahagiakan ini jika anda memilih untuk menguasai ilmu PEMASARAN ONLINE. Jangan sekadar berguru dengan buku atau sekadar mendengar kisah2 kejayaan orang lain dan teru s anda belasah begitu saja. Tak boleh begitu..... Anda perlu belajar secara berdepan (face-to-face) dengan mentor yang berpengalaman dan memiliki rekod pencapaian yang terbukti. Bukan mentor yang hanya pandai mengajar dan memberi motivasi tetapi tiada rekod kejayaan sendiri yang boleh dijadikan bukti. Sekadar bercerita berdasarkan teori dan buku semata2.

Jadual di bawah menunjukkan beberapa perniagaan yang telah menghasilkan duit besar dalam kerjaya beliau sebagai Internet Marketer. Anda berani? Anda boleh cuba. Tetapi pastikan anda cukup bersedia dan memiliki ilmu pemasaran online yang mencukupi. Tidak boleh dinafikan lagi bahawa perniagaan2 di bawah ini boleh menghasilkan pendapatan lumayan.
Nama
Jenis
Hasil Tertinggi Pernah Dicapai
Modal
Cara Berniaga
Website Rujukan
Global Domains International
Affiliate
USD1300 seminggu
USD10
100% dari rumah
http://website.ws/mhdyusof/
Trafficwave.net
Affiliate
USD2000 sebulan
USD17
100% dari rumah http://www.trafficwave.net/
Smart Naco
MLM
RM30K
(24 hari)
RM2730
100% dari rumah http://bestwebskill.com/projekmega

Stiforp
Affiliate
USD1500 sebulan
(passive income)
RM180
100% dari rumah http://USDribu2
(Klik & JOIN  BIZ ini !!!)
Mface International
(syarikat paling berintegriti)
Investment
(paling selamat)
Belum mula menuai hasil
(pastinya lumayan menjelang 2014)
RM 340 hingga RM17K
100% dari rumah
(bisnes paling santai)
http://bestwebskill.com/mface/
http://www.mfcclubindonesia.com/

Pesan saya: Jika nak berjaya ikutlah cara dan langkah orang yang telah berjaya.


Perniagaan Pilihan Saya. 100% Online HANYA DARI RUMAH....
Anda boleh meniru apa yang saya buat jika ingin melihat hasil yang REAL !!
Inilah bisnes UTAMA saya masakini yang terbukti sangat meyakinkan.
Saya jemput anda bersama2. Peluang ini tidak harus dilepaskan.
maklumat lanjut sila klik http://toneexcellent.com

Handphone Jadi Duit !


USDRibu2: Bisnes Modal Kecil
Jika anda baru nak berjinak2 dengan perniagaan online dan ingin merasai USD pertama masuk ke akaun bank anda, jangan berfikir panjang lagi. Bisnes ini HANYA memerlukan RM180 sebagai modal penyertaan. Anda dibimbing selengkapnya melalui FORUM VIP di Facebook. Anda mampu lakukannya walaupun bermula dari KOSONG !!! Ramai yang telah membuktikannya.

Klik DI SINI untuk menyertainya:
http://www.usdribu2.com/join-stiforp.html










Mface: Pelaburan Paling Selamat
Jika anda bukan dari jenis yang suka menaja2, saya cadangkan anda letak RM17K dan lupakan untuk setahun dua.  Lepas tu lihat apa hasil yang anda dapat... menakjubkan. Jika nilai saham di pasaran ada naik turunnya, namun nilai Token GRC Mface sentiasa menaik. Cuma lambat atau cepat kenaikan itu bergantung kepada tindakbalas di pasaran terbuka. Inilah pelaburan jangkapanjang paling selamat dan lumayan yang pernah saya jumpa selama lebih 7 tahun di dunia internet.



naco is the best product for diabetes
Smart Naco: Produk Fizikal Terbaik
Jika anda gemar membina rangkaian dalam MLM saya cadangkan anda pilih perniagaan ini. Inilah perniagaan yang telah melahirkan lebih 30 orang jutawan dalam gelombang pertama beberapa tahun yang lalu. Kini produk ini muncul lagi dengan plan pemasaran yang jauh lebih hebat dan luarbiasa. Produk yang ditawarkan berkualiti premium dan terbukti sangat mustajab sebagai pemakanan tambahan untuk membantu dalam rawatan2 penyakit kronik seperti kencing manis (diabetes) dan penyakit2 sendi. Inilah produk fizikal terbaik yang pernah saya temui walaupun banyak syarikat2 MLM menawarkan produk masing2 yang pelbagai.

http://bestwebskill.com since 2009